Азотен бустер Cellucor C4 мнения - Ревю

Cellucor C4 за първи път излезна на пазара на хранителни добавки през декември 2014 г. Още от самото начало даде заявка за силно концентриран азотен бустер, предназначен за сериозни атлети и тежки тренировки. Азотните бустери по принцип са добавка с която трябва да внимавате и да не предозирате а C4 всява респект още от самото име.



Cellucor C4 действие и ефект‎

Експлозия от енергия и силно напомпване това е което може да очаквате от Cellucor C4.Съставките са прозрачни и ясни от етикета, без патентовани смеси и скрити стимуланти. Но както при всеки азотен бустер, действието и ефекта зависи от Вашата толерантност към добавки увеличаващи азотния оксид в организма и стимуланти. Мненията за Cellucor C4 за някои това е най-силното което са пили а за други са нужни поне 2 дози за да го усетят.Но това не важи само за Cellucor C4 а за всички азотни бустери. Това е категория фитнес добавки ,която изисква да нагодите дозата точно за вас.Пробвайте с половин доза за няколко тренировки и тогава увеличете. 

Cellucor C4 състав‎

 C4 Extreme от Cellucor съдържа в една лъжичка 6,5 грама, съставки като бета аланин, креатин нитрат, аргинин AKG и смес за експлозивна енергия (витамин С, тирозин, кофеин безводен, ниацин, фолиева киселина, витамин В12 и още няколко съставки.В зависимост от вашата толерантност към азотни бустери ще трябва да прецените дали да вземете пълна доза още през първата тренировка с C4 Extreme. В повечето случаи доза от 6,5 грама е OK! 
  •   AAKG е бустер, който стимулира производството на азотен оксид за по-добро мускулно напомпване. AAKG също стимулира метаболизма на мазнините в тялото. 
  •  Ниацин помага за подобряване на притока на кръв към мускулите, като разширява кръвоносните съдове. Той също така помага за намаляване на LDL холестерол. 
  •  Beta Alanine помага да се забави натрупването на млечна киселина, за да се увеличи мускулната издръжливост по време на тренировка. 


"Explosive Energy Blend" : бленд за експлозивна енергия, се състои от около 6 различни съставки, които доставят тласък в енергийните нива, така че да мжете да тренирате по-дълго и по-тежко.Заедно тези съставки работят, за да увеличите производителността по време на тренировките, така ще правите повече серии и повторения и то с повече тежести.Остава за задача да възстановите правилно мускулите си с доза суроватъчен протеин веднага след тренировка и аминокиселини и глутамин.

Всички тези фитнес добавки можете да закупите на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg. Сайта е с най-добри цени на протеини и аминокиселини осигурени от Fhl.bg-Cellucor C4 е вече в класациите на най-добър азотен бустер, и то на промо цена, така че възползвайте се.Има го наличен в две разфасовки от 30 и 60 дози.

Коментари