Протеини от Allmax Nutrition

Allmax в битката за най-добър протеин‎

Ако сте фитнес маниаци, високите нива на консумация на протеини, са от решаващо значение за успеха в залата и Вашата визия. В повечето случаи са нужни от 1.5 до 3 грама протеин на кг тегло дневно, в зависимост от интензивността и честотата на тренировки.Ние всички знаем колко важно е да получите протеин по време на този анаболен прозорец след тренировка, или сутрин веднага след ставане.Първото нещо, което наистина отличава Протеините на Allmax Nutrition от всички други протеини на прах на пазара е невероятния вкус.Вкусовете в които се предлагат протеините изпълняват изискванията дори и на най-капризните.Това което е характерно също е че протеиновия шейк винаги е с кремообразна форма и не стои на бучки или супер рядък.Но това което наистина отличава протеините на Allmax от останалите на пазара е ,че всяка един протеин е  лабораторно тестван за чистота и то по партида.Така се гарантира че всяка кутия протеин съдържа точно това което е изписано на етикета и се поддържа постоянно качество на протеините всеки път, във всяка партида!Това определено касае всеки,който иска да си купи протеин. Няколко думи, За цените.Да наистина не са евтини протеини, но знаете за какво плащате.Може да се възползвате и от най-ниските цени на фитнес добавки и протеини от fitnessdobavki.bg.Така ще си осигурите високото качество на протеините от от Allmax Nutrition и ниски цени.

Още една новост е добавянето на SCOOP-LOCK.Какво е това?Отминаха дните в които ровите в кутията с протеин, за да намерите лъжицата за дневна доза. Във видеото по долу ще разберете за какво става въпрос.


Allmax Iso Flex - 90% суроватъчен изолат

Ето го и първия представител от отбора на протеините на Allmax-Краля суроватъчен изолат.
Iso Flex е ултра-високо качество суроватъчен протеин изолат, съдържащ 90% чист (биоактивен) протеин във всяка лъжичка.

Iso Flex от ALLMAX е спечелил доверието на любителите на протеини на прах в цял свят.Iso Flex не съдържа протеинов концентрат от суроватка.В резултат на това, Iso Flex съдържа само 0,5 грама мазнини и само един грам захар, и е 98% без лактоза. Iso Flex® осигурява изключително качество на протеин, който се смесва лесно и е невероятно вкусен. Iso Flex се произвежда във фармацевтично-лицензирано с GMP сертификат, запечатано с въздушно налягане съоръжение, това гарантира, че всяка една кутия Iso FleAllmax Nutrition съдържа точно това което пише на етикета.И това се отнася за всяка една партида и кутия протеин.Качеството е едно и също за всеки протеин.В същото време още един плюс е използва нето на уникална технология за извличане на протеина, наречена Hybrid-Ratio Ion-Filtration (HRI). Технология за пречистване и производство на протеина в точна определено съотношение, за да се получи наистина превъзходен ултра-чист суроватъчен протеин изолат. Авангардната HRI Technology позволява ISOFLEX да запази изключително висок процент протеин, и в същото време поддържа високи биоактивни суроватъчни фракции.


All Whey Classic - 70% суроватъчен протеин


 Протеин - цена качествоAllmax Nutrition All Whey Classic е нов играч в отбора на протеините, който е перфектен вариант за протеин по критерии качество-цена.All Whey Classic е е 70% белтъчно съдържание но наистина качествен съроватъчен протеин, който използва кръстосан поток на филтриране, за да ви донесе най-чистият протеин, на най-добра цена.Имате нужда от протеин, който да ви помогне да постигнете целите си в залата, но да не е скъп-All Whey Classic е точно това? Има добавени ензими, които подобряват храносмилането и усвояването на протеина.All Whey Classic е една от четирите опции от протеин на прах от марката това е точно това, което очаквате.Чист неподправен суроватъчен протеин в удобен и евтин пакет.AllWhey Classic е суроватъчен протеин, състоящ се от суроватъчен протеин концентрат (WPC) и изолат (WPI). С поглед към етикета, ще забележите, че няма добавени глутамин, креатин, или глицин, изброени в списъка на съставките, така че можете да бъдете сигурни, че получавате най-високо качество протеин, който е свободен от излишни пълнителни.Колко пъти ви се е налагало да отворите нова кутия протеин на прах,или да няма лъжичка или да ровите дълго докато я намерите.Това неминуемо води до разочароваща загуба на време и нерви. ALLMAX решават, този проблем с тяхната патентована Scoop-Lock Technology .


Натурален Протеин IsoNatural

 Натурален протеин без подсладители IsoNatural е Ultra-Pure Whey Protein подсладен с билкови екстракти от Стевия и плодове.Този протеин няма химически оцветители. IsoNatural съдържа 27 г чист (биоактивен) протеин във всяка лъжичка. IsoNatural е естествен и здравословен начин за увеличаване на количеството протеин в диетата Ви. IsoNatural, е убогатен с NutraFlora®, уникален патентован пребиотик съставка, която подобрява абсорбцията на калций, и поддържа здрава имунна и храносмилателна система.Протеина е укрепен и с невероятна формула от две синергично, допълващи се Антиоксиданти - Екстракт от гроздово семе и Acerola Cherry Extract. Тези два антиоксиданта осигуряват впечатляваща защита срещу клетъчни-вредни на свободните радикали, като същевременно осигурява и 15% от напълно естествен бионаличен Витамин C. IsoNatural се смесва бързо и лесно, което го прави вкуен, удобен и лесен начин да добавите високо качество суроватъчен протеин към вашата диета. IsoNatural съдържа 0 г мазнини и 0 грама захар на порция и е 99% без лактоза. IsoNatural осигурява изключително качество на протеин с най-високата (BV) биологична стойност на разположение, просто казано, тялото ви поглъща суроватъчния протеин по-добре от всяка друга форма на протеин. Най-важното IsoNatural е 100% свободен от изкуствени подсладители.




Allmax Nutrition AllWhey Gold - 80% белтъчно съдържание


За протеина AllWhey Gold, ALLMAX Nutrition използва висококачествен суроватъчен протеин изолат, като основен източник на протеин и храносмилателни ензими, осигуряващи пълноценното усвояване на протеина. Няма никакви добавени аминокиселини и пълнители. AllWhey има не-денатурирани непокътнати суроватъчни протеинови фракции, които допълнително подпомагат абсорбцията и усвояването на протеина. AllWhey е формулиран с ензими за разграждане на протеина, които подобряват храносмилането и в крайна сметка ви помагат по-добре да използвате протеина, който консумирате. AllWhey Gold доставя ултра-високо качество суроватъчен бленд изолат-концентрат на протеини,24 г белтъчини в 30 грама доза за да помогне на възстановяването на мускулите след интензивни тренировки. 100% Pure Whey Protein Blend (Cross-Flow Ultra-суроватъчен протеин изолат, Cross-Flow Micro-суроватъчен протеин изолат) и Protein Enzyme Blend (протеаза, Bromelain).


 Едно е сигурно, когато прочетете тази статия, съм сигурен че ще искате поне един от тези протеини.Не се двоумете и поръчайте протеините на Allmax Nutrition на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg. Малко са протеините на пазара които имат GMP сертификт, за да сте сигурни че това което е изписано на етикета наистина отговаря на съдържанието и то във всяка кутия.Лесно е да направиш анализ на един протеин когато го регистрираш, но това не доказва,че това съдържание ще отговаря на всяка кутия.При Allmax Nutrition, това съмнение отпада и е крайно време да се научим да плащаме за качество и съдържание.Малко са и протеините които използват Hybrid-Ratio Ion-Filtration, която запазва изключително високо процентно съдържание на белтък, и в същото време поддържа високи биоактивни суроватъчни фракции.Повечето потребители обръщат внимание само на % белтъчини, но не и на начина на преработка, което е от основно значение за качеството и ефективността на протеина.

Коментари