Трибестан - бабини зъби екстракт

Българска билка бабини зъби - трибулус терестрис


Трибестана е най-стария и добре познат продукт на българския пазар вече наложил се повече от 20 години.Всички познават Tribestan и много често използват това име за всички продукти които съдържат трибулус екстракт от бабините зъби.Това е грешно защото търговското лого, се използва само за българския трибулус а не за всички продукти с Tribulus terrestris.Трибестан съдържа екстракт от българска билка бабини зъби, произведен по специална технология.Българския трибестан е известен по цял свят като най-добрия продукт Tribulus terrestris от извлечен от надземната част на растението. Трибестан съдържа предимно стероидни фуростанолови сапонини, които са от основно значение за неговото действие и ефект.

Трибестан се използва за повишаване на либидото и при двата пола, но предимно от мъже страдащи от полова слабост - импотентност.Много често се използва и от спортисти след стероиден цикъл за възстановяване на тестостерона или в период на покачване на мускулна маса. 
При жените се приема главно при климактеричен синдром, защото притежава хормонално-балансиращ ефект.Или след операции отстраняващи яйчниците. Все по-често трибестан се използва и от възрастни хора с нарушения в обмяната на липидите, всеизвестен факт е,че бабините зъби помагат за намаляване на холестерола.

Трибестан действие: като цяло основното действие е да стимулира функциите на половата система, и повишаване на либидото,като при правилен прием се наблюдава увеличаване на силата и продължителността на ерекцията.
Използвани източници:
1. geo-bg.bg

Коментари