Scitec Mega Arginine мнения - Ревю

Качествен Л-аргинин:

Аргинин е една от най-използваните фитнес добавки и това съвсем не е случайно.Ефектите от прием на аргинин са многобройни, а цената на arginine е изключително ниска.Така, че огромния интерес към mega arginine е абсолютно основателен.Scitec Mega Arginine се класира и по показател ниска цена на аргинин и по съдържание със своите 1300 милиграма в капсула.През последните месеци излезe на пазара и нова опаковка от 120 капсули на блистери. До този момент аргини на scitec се предлагаше като mega arginine 140 caps и mega arginine 90 caps.Сега вече имате и удобството на блистерната форма за лесен л-аргинин прием.Аминокиселината аргинин обикновено се пие преди тренировка, така че блистера определено е по удобен вариант.

Л-аргинин действие:

Ел аргинин е необходим, за изпълнението на много физиологични процеси, ето защо се радва на доста добри л аргинин мнения. Тези физиологични процеси включват и увеличаване на продукция на растежен хормон, отстраняване на токсични отпадъци от тялото, и защита на имунната система.Тъй като аргинин е прекурсор на азотен оксид, който е отговорен и за съдоразширяващите функции, аргинин често се използва за лечение на състояния като спазми в гърдите [ангина], високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, и сексуална дисфункция. Л-аргинин прием се препоръчва също за лечение на мъжки и женски стерилитет. Както виждате мега аргинин, не е за употреба само от спортисти, но и за хора които не спортуват или имат здравословни проблеми.

През последните години, хранителни добавки съдържащи аргинин , като mega arginine 140 caps станаха популярни при спортистите поради способността на Аргинин да произвежда оксид.Поради тази причина, качествен аргинин се използва от културисти състезатели, за премахване на задържането на вода под кожата, за да не изглеждат гладки и подпухнали. Аргининът също така е от решаващо значение за растежа на мускулите, вследствие на своите съдоразширяващи способности подобряващи доставката на хранителни вещества до мускулите, както и способността му да участва в синтеза на протеини. Азотните бустери към които спада и аргинин,са добре познати в средите на културизма, но те не се ограничават до използването само в този спорт, напротив азотен бустер е най-използваната хранителна добавки за спортисти, която се приема преди тренировка.

Л-аргинин мнения:

През последните 10 години, L-аргинин е една от най-популярните хранитлени добавки.Това е основното съединение във всички "азотен оксид бустери", които съдържат основните форми - L-аргинин AKG, л-аргинин HCl и обикновен л-аргинин.Scitec Mega Arginine ви предлага чист л-аргинин на изключително ниска цена осигурена от Fhl.bg! Можете да се възползвате и от онлайн магазин за фитнес добавки - fitnessdobavki.bg! Идеята за прием на L-аргинин на Scitec е доста добра поради високото съдържание от 1300 милиграма в капсула която е прекурсор на азотен оксид.Тъй като азотен оксид е мощен вазодилататор (което означава, че разширява кръвоносните съдове), добавяне на L-аргинин ще увеличи капацитета на работещите мускули за подобряване на силата, издръжливостта и възстановяването.

Коментари