MCTs мазнини при отслабване - подтискане на апетита

Средноверижни триглицериди - MCTs

Много често когато става въпрос за диета за топене на мазнини идва и последващ въпрос, за подтискане на апетита.Аз съм твърдо против думата потиска, защото глада не трябва да се потиска, а да се контролира и овладява.Много хора търсят нещо ефективно за подтискане на апетита за сладко, тук ще ви запознаем с един напълно естествен начин да овладеете апетита и да не изпитвате вълчи глад.Така няма да търсите поредните хапчета за подтискане на апетита, а това ще се случи по напълно естествен и здравословен начин.

 Средноверижни триглицериди (MCT’s)

Medium-chain Triglycerides - MCTs

Средноверижни триглицериди (MCT’s) са мазнини, които се срещат естествено в кокосово масло и палмово масло от ядки. МСТ са по-лесно и бързо усвоими от другите видове мазнини, тъй като те изискват по-ниски количества ензими и жлъчни киселини за чревната абсорбция.MCT’s се метаболизират много бързо в черния дроб и затова дават много бързо енергия, насърчават разхода на енергия, тоест засилват обмяната и предотвратяват складирането на мазнини.Многобройни проучвания показват, че замествайки MCT Oil с други мазнини в една здравословна диета помага за отслабване и премахва чувството на глад по време на диета. 

Сваляне на мазнини без загуба на мускулна маса

Ако сте използвали Средноверижни триглицериди ,вече сте усетили мощното въздействие, което те имат, върху вашата енергия.Особенно са подходящи при диета, когато губите тонус и енергия заради калорийния дефицит и намалените въглехидрати.Много хора имат проблем с подтискането на глада, вечно са гладни и това се засилва особено когато сте на диета за отслабване. Средноверижни триглицериди (MCT’s) ще премахнат чувството на постоянен глад и ще се чувствате енергични, дори в дните с много ниски въглехидрати.Така ще поддържате обмяната в оптимални граници и това ще ви помогне да свалите мазнини без загуба на мускулна маса.


Кое е това, което прави МСТ топ източник на здравословни мазнини? Средно-верижни мазнини се усвоява по-лесно и преминават директно до черния дроб, където те дават термогенен ефект и имат способността да променят положително вашия метаболизъм.Това е още една от причините, поради която много хора приемат МСТ, включително кокосово масло, когато са на диета за изчистване на мазнините от тялото.Супер е да знаете че мазнините се използват за енергия, като  "гориво", вместо да се съхраняват и трупат като подкожни мазнини.Кое е важно обаче когото избирате MCT масло.

Как да изберем най доброто MCT масло

Now Foods MCT Oil.Не всички Средноверижни триглицериди (MCT’s) които се предлагат на пазара си заслужават парите и най-важното ще ви свършат работа.Когато става въпрос за цена на MCT Oil можете да намерите най-ниски цени в онлайн магазин за хранителни добавки Fhl.bg! Now Foods MCT Oil съдържа естествено срещащи  се мастни киселини каприлова киселина (С8: 0) и капринова киселина (С10: 0).Сега ще дадем пояснения какво означава това и какви са ползите от прием на Now Foods МСТ масло.

C8, каприлова киселина (Brain Octane)

Каприлова киселина - най-редките ~ 6% от кокосово масло:има силни анти-микробни свойства (много по-мощни, отколкото лауринова киселина), това ще ви помогне да поддържате здравето на червата, и това е най-бързият начин да доставите храна за метаболизма в мозъка. (Това е Brain Octane Oil) Вашият черен дроб не преработва този рядък вид MCT, и са нужни само 3 стъпки на организма, за да го превърне в ATP, клетъчното гориво което използвате. За сведение за преработката на захарта са нужни 26 стъпки. Ето защо Brain Octane е толкова добър в потискащия апетита ефект. Щи Ви трябват 18 супени лъжици кокосово масло, ако искате да си доставите само една супена лъжица от Brain Octane.Ето защо Now Foods MCT Oil от Fhl.bg си заслужава цената.

C10, капринова киселина

Капринова киселина- Около ~ 9% от кокосово масло, е втората най-кратката формата на МСТ. Тя се превръща по-бавно, в енергия, но е много по-достъпна, отколкото C8. Now Foods MCT Oil съдържа тройно дестилирана в атмосфера без кислород, без използвани разтворители, и съдържа C10 и С8. Това са единствените две MCT масла, които се превръщат в ATP толкова бързо без да участва черния дроб. 
Подтискане на апетита за отслабване
Вече съм сигурен, че сте се убедили в ползите на MCT масло при диета за отслабване.Добавете прием на mct oil,за да имате енергия по време на диета и да не се чувствате гладни постоянно.Now Foods MCT Oil ви доставя възможно най-късата верига, С8, с най-високи нива на чистота, на много добра mct oil цена осигурена от Fhl.bg!
Използвани източници и информация за mct oil

Коментари