Pro-Antium Ronnie Coleman Signature Series мнения - Ревю

Pro-Antium Протеинова матрица от 7 източника на протеин

Протеиновите матрици не са толкова популярни колкото суроватъчен протеин, но определено Pro-Antium на Ronnie Coleman от Signature Series, заслужава Вашето внимание.
Прием на протеин от няколко различни източника си има своите предимства. Получавате и бързи протеини и по-бавни, постепенно усвояващи се протеини.Така ще имате постоянен приток на аминокиселини за доставка към мускулите.Рони Колман знае от какво се нуждае вашето тяло през целия ден.Храненията са важни, но приема на протеин е от основно значение за вашите резултати-покачване на мускулна маса и сила.Осем пъти Мистър Олимпия, това е достатъчно висока топка ,за да слушаме какво казва шампиона.Рони Колман има над 20 години опит в областта на най-високо конкурентно ниво в културизма, като спечели рекордните 8 Мистър Олимпия! Мисля, че Ronnie Coleman знае малко ПОВЕЧЕ от всички нас за протеина. Рони Колман не очаква спортистите да използват даден протеин,освен ако той наистина не е много добър и на ниска цена.Pro-Antium определено се класира по всичките тези показатели, и то доста добре! Вече знаете ,че можете да намерите най-добрите протеини на най-ниска цена осигурена от fitnessdobavki.bg ! Другите протеини на пазара трудно могат да се конкурират с 2550 грамовата кутия съдържаща 50 дози от 51 грама протеин, матрица от 7 протеинови източника на тази ниска цена.Повечето фитнес добавки и протеини на прах в тази категория имат средно само 40 дози и 2,270 грама протеин на контейнер, докато Pro-Antium съдържа 50 порции и 1450 общо грама протеин.

Протеини на добри цени Pro-Antium Ronnie Coleman
Protein Pro-Antium Ronnie Coleman


Pro-Antium е много повече от един протеин на прах,това е формула с удължено освобождаване, за мускулен растеж и възстановяване, което надминава останалите протеини. Pro Antium включва комбинация с удължено освобождаване на протеини, 5 грама креатин, 13,5 грама от незаменими аминокиселини и 3,5 грама ВСАА - това е формула, която ще стимулира растежа на мускулите и силата, както и възстановяването. Освен изключителния състав, който има цялата формула е добавен и 2.5 грама бетаин, който увеличава ефективността на всеки един отделен компонент в протеина. Бетаин насърчава и повишава скорост на абсорбция на протеина, креатина и аминокиселините, което като цяло е значително по-ефективно, и това е един от плюсовете на протеин Pro Antium над другите протеини на прах.

Ronnie Coleman-pro-antium цена
Повечето от протеините съдържат 22-24 грама протеин в доза,Рони Колман не е посредствен културист и той няма да сложи името си на продукт, който не е добър! Ако името му е върху този протеин, можете да разчитате на качество над средното ниво и изключителни резултати - покачване на мускулна маса и сила! Протеин Про анциум е протеинов бленд от суроватка, яйчен и мицеларен казеин, който съдържа специфична комбинация от бавно, средно и бързо усвоими протеини - това ще помогне за поддържане на анаболно състояние през целия ден и ще подобри скоростта на възстановяването. Суроватъчен протеин е най-бързо усвоим протеин и е подходящ за прием веднага след тренировка, когато трябва да стартира доставката на протеин за Вашите мускули. Яйчен протеин е средно бърз за храносмилане протеин, който доставя висококачествени протеини и аминокиселини до вашите мускули след като суроватъчния протеин вече е използван. И накрая, след като протеина с източник яйчен белтък е бил използван, идва на ред и бавно усвояващия се мицеларен казеин протеин, който продължава да доставя поток от аминокиселини към мускулите ви - дълго след като сте завършили тренировката.

В заключение ще кажем, че протеин на Рони Колман е добро решение, за хората, които са в период на покачване на мускулна маса и сила.Това е комплексна протеинова формула, която доставя всичко необходимо на Вашите мускули за тежки тренировки и бързо възстановяване.В комбинация с най-ниски цени на протеини от fitnessdobavki.bg си спестявате доста пари при покупката на добър протеин.

Коментари