Optimum Nutrition Креатин мнения - Ревю

Optimum Creatine Powder-Оптимум креатин на прах

В това ревю ще разгледаме Optimum Nutrition креатин монохидрат. Optimum Nutrition има отлична репутация в света на хранителните добавки, особено за техния протеин на прах -100% whey gold standard, за който мнозина смятат,че е най-добрия суроватъчен протеин който могат да купят за тази цена.Моето мнение се различава, когато става въпрос за избор на протеин.Но това, не е тема на нашата статия, тук се фокусираме върху креатин монохидрат на Оптимум

Кой е най-добрия креатин optimum nutrition creatine мнения

Optimum Nutrition Creatine Powder

Креатинът на Optimum е микронизиран креатин на прах [виж цена], което е и най-доброто, когато става въпрос за креатин. Производителите на хранителни добавки които държат на качеството на креатин, използват Creapure германски креатин. Всяка 5 грамова лъжичка съдържа 99.9% Creapure ™ марка креатин монохидрат. Creapure, от Германия е признат за един от водещите световни производители на креатин  със строг контрол за съответствие на чистота и качество. Няма нищо добавено. Без аромати, оцветители, нищо друго освен микронизиран креатин на прах.Optimum, в действителност преопаковат Creapure и го продават, като Optimum Nutrition Creatine Monohydrate, с логото за качество и чистота Creapure.Optimum креатин употребяват микронизация при производството му, което прави много по-лесен за смесване и усвояване от организма.

Какво е микронизиран Креатин?


Ще забележите, терминът микронизиран в заглавието на креатина - какво точно означава това? Ако трябва с прости думи да обясним, Микронизацията е процес, който прави Частиците на креатин по-малки. Optimum използва процес на микронизация, за да свие размера на частиците на креатин, което ги прави по-разтворим във вода и по-лесно за абсорбация от нашите тела.Терминът микронизиран, просто означава, че той е бил произведен по начин, който прави праха в много фина форма (микро-частици). Което подобрява разтварянето на креатина, така той по-лесно се смесват, без зърнеста утайка на дъното на чашата. Креатин оптимум е много фин прах и остава суспендиран във вода или сок за по-дълъг период от време, преди да се утаи на дъното.Няма как да не забележите разликата между креатин Optimum и други марки креатин, той се смесва много по-добре.Ако се остави за няколко минути преди пиене, ще трябва да го разбъркайте отново, защото в крайна сметка тежестта печели и прахът се утаява на дъното.

За разлика от повечето добавки креатин на прах, чиито кутии са само наполовина пълна, което ги прави неудобни за съхранение и е чиста загуба на пространство, при Optimum Nutrition Creatine, опаковката е компактна и малка, което е добре.Когато отворите кутията ще имате малко неприятна изненада, поне в моята беше така и липсваше scooper.Липсата на мерителна лъжичка е малко разочароващо, тъй като много малко хора ще знаят колко да сложат за дневната доза от 5 грама.За информация чаената лъжичка е 6 грама.За щастие аз имам мерителна лъжичка, в грамове, така че това не беше проблем за мен. Ще бъде добре ако Optimum включат мерителни лъжички в техните кутии креатин.

Аз винаги предупреждавам, че креатин не е вълшебната хранителна добавка, с която можете да получите сила и мускулна маса без да тренирате тежко.За да бъде наистина ефективен креатин, трябва да работите упорито във фитнеса и да се храните качествено.Но когато направите всичко правилно още след зареждащата фаза с креатин, ще забележите така желаните "креатин странични ефекти" - покачване на няколко килограма и значително повишаване на силата.

 В заключение ще кажа, това е един от най-евтините креатин добавки които можете да закупите от creatin.bg. Заедно с факта че чистотата гарантирана от логото на Creapure, мисля че избора на Optimum Nutrition Креатин е добър. Креатин монохидрат си остава най-използваната и ефективна хранителна добавка за покачване на мускулна маса и сила. Възползвайте се от най-ниски-цени на creatine от креатин бг!

Коментари