Weider Amino Nox мнения - Ревю

Няма нищо изненадващо в това, че Weider пуснаха още един нов продукт и той отново е насочен към категория аминокиселини и азотни бустери на едно място.Фитнес добавката е смес от незаменими аминокиселини и алгиновата киселина . Този полизахарид се получава от кафяви водорасли и се използва широко в медицината.От известно време навлиза и във фитнес добавките, като се използва за подобряване проникването на кислородни молекули през клетъчната мембрана в мускула. Това значително повишава ефективността на мускулите, подобрява ефекта на изпомпване, клетките са по-добре снабден с аминокиселини.





Weider Amino Nox е съставен изцяло от свободни аминокиселини не хидролизати и пептиди, това осигурява максимална скорост на асимилация. Комплексът се състои от есенциални аминокиселини, което прави неговата биологична стойност на единица тегло много висока. Комплексът съдържа много L-левцин, това пряко влияе върху скоростта на възстановяване, и следователно скоростта на растежа на мускулите! Аминокиселините в NOX са революционен комплекс, който всички са чакали.Разликата е в това че хората започнаха да търсят по-чисти и леки варианти с които да стимулират азотния оксид, като така извличат максимални ефекти напомпване,сила и експлозивност по време на тренировки, без това да има странични ефекти.Ако трябва да бъдем честни наистина има доста хора които избягват силните азотни бустери и патентовани комплекси в които не можете да разберете какво има в продукта.Именно за тези хора е подходящ продукта комплекс от аминокиселини.

Какво съдържат Weider Amino Nox



Амино Nox Weider доставя всички важни незаменими аминокиселини (EAAs), които са необходими при период на изграждане на мускулите.EAAs не може да се произвеждат от тялото и трябва да си ги доставите с храната или прием на аминокиселини. Weider Amino Nox допълнително съдържа PTK (алгинова киселина). PTK поддържа подобрена оксигенация в мускулите.

Коментари