Mutant one мнения - Ревю

Mutant one е от категорията All-In-One фитнес добавки, които доставят най-важните съставки за организма с цел покачване на мускулна маса и по-добро възстановяване.Те са изключително удобен начин за получаване на множество съставки в диетата Ви, от една дневна доза протеин на прах. Повечето All-In-One добавки съдържат висококачествен суроватъчен протеин, сложни въглехидрати, креатин, аминокиселини ВСАА плюс много други ключови съставки, за да ви помогне да постигнете целите си. Mutant one наистина са се постарали да доставят всичко необходимо на тялото за бързо качване на чиста мускулна маса.



Mutant one е  All-в-One фитнес добавка която подобрява производителността и ви помага да качите чиста мускулна маса, подобряване на силата и възстановяването  от интензивни тренировки. Mutant one е предназначен да осигури основни хранителни вещества, които могат бързо да бъдат транспортирани в мускулните клетки, след интензивни тренировки.Където те могат да се използват за сила, размер и ремонт, което помага за оптимизиране на времето за възстановяване.В същото време съдържа и протеини, осигуряващи продължително освобождаване на аминокиселини към мускулите.

Mutant one е хранителна добавка за спортисти All-In-One,която разполага с комбинация от суроватка, мицеларен казеин, яйчен протеин и бързо действащи ВСАА. Комбинацията от бързо действащ и усвоим суроватъчен протеин и по-бавно усвоимите яйчен албумин и казеин ви гарантира доставка на аминокиселини през целия ден,за да имате освобождаване на енергия за по дълъг период от време.


Mutant one съдържание
Както виждате от пълното описание на съдържанието в Mutant one, има и добавен креатин монохидрат за повишаване на силата и енергията.Creapure Creatine е най-добрия креатин, който можете да закупите.CarnoSyn и Beta-Alanine е следващата енергийна бомба в протеина на прах Mutant one:CarnoSyn® бета-аланин осигурява био и лесно усвоима форма на бета-аланин, от съществено значение за синтеза на мускулния карнозин.Мускулния карнозин действа като буфер, за забавяне на началото на мускулната умора. Допълването на бета-аланин в Mutant one дава на организма по-голяма физическа работоспособност, подобрява издръжливостта и забавя умората.

Bioperine [Piper Nigrum]- Bioperine е активната съставка, извлечена от растението Piper Nigrum.Какво прави тази съставка в продукт за покачване на мускулна маса, тя обикновенно присъства в продукти за отслабване и фетбърнъри.Прочетете следващите редове и ще разберете! Още от древни времена хората правят различни лекарства от плода на Piper Nigrum.Растението много често се отглежда в Индия. Piper Nigrum може да намали ставни и мускулни болки.Повечето културисти използват спортни добавки с биоперин за да се увеличи силата на мускулните влакна. Научните изследвания показват, че, Bioperine увеличава притока на кръв към стомаха, а също и увеличаване на емулгиращи агенти на червата. Bioperine показа увеличение абсорбцията на няколко хранителни вещества в клинични проучвания. Piperine може да помогне при създаването на много енергия по време на метаболизма на различни продукти. Друга важна функция на пиперин е ускорява метаболизма на мазнините, което е от значение независимо в какъв период ст-покачване на мускулна маса или изчистване на мазнините. Bioperine повишава здравината на костите и също така предоставя храна за мускулите на тялото.

Cinnulin PF aqueous cinnamon extract:Cinnulin PF е оригиналната клинично тествана канела екстракт, стандартизиран до биоактивни полимери тип А. Известно е, че оксидативния стрес допринася за увреждане на стените на кръвоносните съдове, което намалява ефективността на циркулацията в мозъка.Cinnulin PF е доказано, че са мощни антиоксидантни свойства и регулира кръвната захар като нормализира пиковете и спадовете.

Avena Sativa:Тази прекрасна билка се смята, че има успокояващо за мозъка и нервната система действие, като в същото време увеличава сексуалното желание, и производителност,както при мъжете, така и жените!Avena Sativa бързо се превръща в популярна естествена алтернатива на фармацевтичните подобрители на ерекция без опасни странични ефекти.

ZMA е патентована формула, която съдържа цинк, магнезий и витамин В6.Създателите на ZMA твърдят, че увеличаването на тези три хранителни вещества във вашата система, може да спомогне за изграждане на мускулна сила и издръжливост, ускоряване на възстановяването на мускулите и подобряване на качеството на вашия сън .

По всичко личи, че Mutant one ще се превърне в любима All-In-One фитнес добавка за много хора.Формулата е ефективна и в комбинация с най-ниски цени на протеини от fitnessdobavki.bg ще направите добър избор.

Коментари