Л-карнитин за отслабване - Mutant Carnitine

Мутантите се раздвижиха и след зимен сън пуснаха новите продукти на пазара.Свикнали сме марката Mutant да е символ на фитнес добавки за сериозни спортисти и като такава в нейната линия от хранителни добавки липсваха някои основни продукти.Е вече и това е решено, виждаме че освен протеините и гейнерите за покачване на мускулна маса вече в играта и новия л карнитин на Мутант.С таблетки от 750 милиграма L-Carnitine (L-Carnitine-L-тартарат) мисля че ще имат успех.Освен л карнитин има и добавен Bioperine.Какво знаем за Bioperine.Bioperine PE е активната съставка, извлечена от растението Piper Nigrum.Освен засилване на термогенезата и обмяната,Биоперин може да повиши абсорбцията на различни основни хранителни вещества на клетъчно ниво. Едно от най-големите предимства на биоперин е, че той увеличава био наличността на различните полезни съставки приети с него.Затова съвсем не е случайна комбинацията на л-карнитин с биоперин в новия продукт Mutant Carnitine.Широкото използване на Bioperine от културисти и атлети направи биоперин много популярен.

И вие ли сте на мнение, че отслабването е трудна задача, с която не всеки би могъл да се справи? В случай, че отговорът ви е утвърдителен, то тогава днес ви предлагаме да поговорим за най-използвания метод прием на л-карнитин за отслабване.


Всъщност става дума за популярната хранителна добавка л-карнитин, която можете да откриете в l-carnitine.bg. Именно това е мястото, където можете да прочетете много полезни факти за добавката, нейните свойства, начинът, по който тя действа на организма, както и какви са нейните разновидности. Уверяваме ви, че това е начинът да се запознаете отблизо с л-карнитина.
Но все пак държим да поясним, че Mutant Carnitine се грижи основно за извличането на излишните мазнини от организма. Разбира се, именно по този начин отслабването се превръща в изпълнима задача, с която може да се справи всеки. Освен това би било добре да знаете, че можете да разчитате на добавката и за подобряване на цялостното здравословно състояние чрез подсилване на имунитета.

Изключително важно е да комбинирате приема на л-карнитин с редовни тренировки. Няма значение дали предпочитате фитнеса, плуването или танците - правилото гласи, че трябва да се движите активно, за да може л-карнитинът наистина да подейства и да разбие мазнините в тялото ви.

Тук е мястото да отбележим, че количеството л-карнитин трябва да бъде изчислено много внимателно. С други думи - не бива да оставате с погрешното впечатление, че колкото повече е хранителната добавка, толкова по-добре ще се отрази тя на тялото ви, тъй като прекаляването би могло да доведе до появата на странични ефекти. Най-добре е да вземете 2 до 3 таблетки от Mutant Carnitine това е правилното количество л-карнитин за вас, съобразено с вашата възраст, тегло, както и физическа активност. 
Уверяваме ви, че ще останете наистина доволни от ефекта, който ще има върху фигурата ви л-карнитин, както и от цената, която е гарантирано най-ниска в l-carnitine.bg . 

Коментари