Hydroxycut Hardcore Next Gen мнения - Ревю

Един от ветераните в категория добавки за отслабване е вече с нов и подобрeн състав.Става въпрос за легендата при фет бърнърите за отслабване Hydroxycut Hardcore Next Gen.Hydroxycut е един от най-използваните и ефективни фетбърнъи вече повече от 20 години.Защо тогава се сменят сътавки когато фет бърнъра работи.За съжеление това е тенденция не само при Muscletech.Много компании претърпяха промени след новите изисквания.В случая с Hydroxycut промените са в положителна посока и можем да се радваме на ефектите от тази нова комбинация от Coleus Forskolli , йохимбе, Guayusa, и Blue Scullcap ( Scutellaria ).Това са най активните съставки като добавим и удвояване размера на дозата от зелено кафе екстракт и леко повишеното съдържание на кофеин.Какво може да се очаква от Hydroxycut Next Gen .Силен Термогенен ефект ,който ускорява обмяната и чуство на прилив на енергия.С Hydroxycut Next Gen ще се чувствате по енергични и издръжливи по време на тренировка.

Нека разгледаме подробно тези нови съставки в Hydroxycut Next Gen.Не случайно сме поставили два етикета за да ви покажем

Съдържание на Hydroxycut Hardcore Next Gen 2016 година
Като за начало ще споменем новите  и малко познати съставки и екстракти от билки за отслабване.Blue skullcap extract Extract (75 mg)-Американски шлемник Scutellaria laterifloraНе, ти не си сбъркал,това е името на една истинска съставка в този продукт. Той е известен също като Scutellaria lateriflora, който е член на семейството от растенията на ментата. "Синята шапчица" е по-лесно да се запомни, но действието на тази съставка определено заслужава вниманието.Този екстракт се използва традиционно като билка действаща леко успокоително. Защо ни е билка действащо успокояващо във фет бърнър за отслабване който се приема предимно преди тренировка.Логичен въпрос ,но когато сте на диета и ниски въглехидрати в комбинация с прием на стимуланти някои хора имат проблеми и започват да изпитват чуство на тревожност.В клинични проучвания,Blue skullcap extract Extract е доказано, ефективен за намаляване на симптомите на тревожност.Като се има предвид колко много стимуланти има в този продукт, анти-тревожност като компонент, ще ви позволи да изпитате всички мощни термогенни ефекти от Hydroxycut Hardcore, без чувството на подтиснатост нервност и тревожност.

Red Sage Extract  стандартизиран като Salvia miltiorrhiza.Това е широко използвана в Китай и в по-малка степен, в Япония, САЩ и Европа за лечение на сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания. В Китай Salvia miltiorrhiza се използва (самостоятелно или в комбинация с други китайски билки и лекарства) за лечение на различни заболявания,свързани със сърцето.Тук тя е добавена за фокус и концентрация нужна по време на тренировки и диети.

L-Ornithine HCI-аминокиселината орнитин намалява концентрацията на амоняк в кръвта и по този начин подобрява ефективността и продължителността на тренировките
Кофеин безводен-помага за подобряване на психичния фокус. Съчетан със силен приток на енергия, така ще тренирате с максимален интензитет само след една доза!

Green Coffee Bean Extract-за зелено кафе е изписано толкова много ,че едва ли е нужно да споменаваме или добавим нещо друго.Тук то е 200 мг.в доза от 2 карсули.
---------------------------------

Длъжен съм да спомена че на пазара все още има добавки Hydroxycut Hardcore Next Gen със стария етикет и съставки на продукта в който имаше и следните описани по долу съставки.

Стария етикет и вариант на Hydroxycut Hardcore Next Gen 2015 година
В стария етикет и вариант се виждат две много добри съставки ,които незнайно защо бяха премахнати от продукта в новия му вариант.Те определено са действащи и ефективни.
Coleus екстракт (100 mg):Тава съвсем не е ново,напротив желано и търсено от много хора които искат да отслабнат и задържат мускулната маса. Основната съставка на биоактивен Coleus Forskohlii се нарича форсколин. Чрез форсколин, Coleus Forskohlii добавка може да се увеличи тестостерона което е добре за силата и мускулите по време на диета, и клетъчните нива на ензим, наречен цикличен аденозин монофосфат (цАМФ). Повишените нива на цАМФ са свързани с повишени нива на загуба на мазнини, и също подобрява действието на другите добавки в продукта за изгаряне на мазнините.




Още мнения на хора които са използвали добавка за отслабване Hydroxycut Next Gen

Коментари