Assault MusclePharm мнения - Ревю

MusclePharm поеха огромен риск в преформулиране на Assault, продукт, който се продават толкова добре. Оказва се, обаче,че този риск беше оправдан и премерен и продажбите отново тръгнаха нагоре. Assault има много високи мнения и отзиви и единствените забележки са от хора, които се нуждаят от много повече стимуланти.



Едно нещо, което сигурно, ще забележите още на пръв прочит в етикета със съдържанието на Assault е драматичното намаляване на размера на дневната доза.Преди това една порция беше 1/2 лъжичка с препоръката да започнете с половин доза до пълна лъжичка за максимален ефект. Това определено беше проблем 46 грама от съставки, само за азотен бустер преди тренировки в резултат на което имаше чести оплаквания от формулата за стомашен дискомфорт. Новата лъжичка е много по-разумно предложение от 14.5 грама .Вие вероятно се чудите какво има изрязано и дали то не направи продукта по-малко ефективен.Това не е така, просто цялата формула използва съставки, които изискват по-ниски дози. Това води до много ефективен продукт в ниски размери на дневна доза.Намаляването на съдържанието на въглехидрати е едно от най-значителните съкращения на MusclePharm направени с новата формула, от 18 грама в оригиналната Assault , 3g по-малко в  новата формула. Това решава част от проблемите със стомаха, споменати по-горе.

Един поглед отвътре на Assault MusclePharm


Нека да разгледаме най-детайлно формулата, така ще разберете, защо този предтренировъчен продукт бележи такъв успех и се превръща в най-продавания азотен бустер.

Какво съдържа Assault MusclePharm

Assault MusclePharm съдържание

Като за начало Muscle Explosion NO Matrix съдържа бета аланин, цитрулин малат, Suma екстракт от корен, л-аргинин смес и глицин; всички-мощни съставки, които са известни за невероятно напомпване.

ATP Amplifier - 3500mg:Тази смес е насочена към буфериране на мускулите срещу натрупване на млечна киселина и повишаване на ефективността на вашето ATP (клетъчна енергия) обмяната на веществата, така ще тренирате по-тежко преди да настъпи умората.

Бета-аланин (Carnosyn) - 2000 мг:Един от най-изследваните добавки ergogenics на пазара, бета-аланин (BA) е фитнес добавка за издръжливост и е отговорен за "игличките" и изтръпването, което много хора чувстват, когато приемате продукти, които го включват. Бета-аланин осигурява значителна издръжливост, намалява умората, намалява мастната маса и увеличава мускулна маса.

Mind Connection Matrix съдържа изключителна смес за фокус, с цел да повиши бдителността и концентрацията. Не само кофеин-базирани добавки, а матрица от три мощни съединения, таурин, пироглутаминова киселина и тирозин, които са мозъчни химикали,поддържащи оптимално функциониране на мозъкаа, предоставяйки невероятно фокусиране на съзнанието, без да се увеличава стимулацията.

L-тирозин, L-аспартова киселина:Тези две аминокиселини се използват по време на ATP метаболизма и служат като совалкки с хранителни вещества до мускулите,което повишава производството на енергия. L-тирозин и L-аспарагинова киселина не са необходими на организма, освен ако нямате дефицит от тях, но включването им предлага възможност да получите енергия от продукта на много минимална добавена стойност.

Диметилглицин HCL:Този дипептид на аминокиселината глицин подобрява митохондриална ефективност, както намалява продукцията на млечна киселина.

Cellular транспорт и инсулин активатор - 2952mg:Тази смес съдържа глицин (проста аминокиселина, използвана в някои метаболитни процеси), декстроза и рибоза (бързо действащи прости захари, които могат потенциално да стимулират производството на енергия), и Cinnulin (патентован канела екстракт, който MusclePharm лицензира).Всички тези съставки биха могли да помогнат да се стимулира отделянето на инсулин, в контролирана доза 2952mg с която MusclePharm вероятно целят да се запази сместа от въглехидрати ниска ,за разлика от стария Assault.

"ION-3 нитрат технология матрица" - 2000 мг:Креатин нитрат, аргинин нитрат, 3: 1: 2 BCAA нитрати (левцин, валин, изолевцин).Нитратите са завзели индустрията на фитнес добавките през последните години, благодарение на приливна вълна от изследвания в подкрепа на своите положителни ефекти върху производителността в залата.Нитратите увеличават притока на кръв, намаляват  разходите на кислород от тренировките и предизвикват невероятно напомпване и издръжливост.



Екстракт от червено цвекло:Екстракт от цвекло съдържа високи нива на нитрати (нещо, което ние ще обсъдим по-късно). Включването в тази смес, за разлика от смес на нитрати е малко произволно, но тази съставка, поради нейното съдържание на нитрати, подобрява митохондриалната ефективност на производството на енергия в клетките.

Аргинин нитрат:Един проблем с нитратите е развитието на нитратен толеранс след дългосрочна употреба. Тук аргинин посредничи за подобряване на нитратната толерантност , което означава, че ще можете да получите повече от вашите нитрати за по-дълго ,без да има нужда от почивка.

Креатин нитрат:Някои проучвания показват, че нитратите могат да бъдат синергични с ATP бустери (ATP е енергиен източник за вашите мускули "), като креатин.Това обеснява комбинирането им заедно.Това е така, защото креатин подобрява нивата на ATP, а нитратите намаляват скоростта, с която мускулите ви разрушават запасите на  ATP.Така ще имате повече ATP и тялото Ви го използва по-ефективно. Това, съчетано с усилвател бленд на ATP, ще доведе до невероятна тренировка за издръжливост.

Енергия и Стимулатори на нервната система - 1750mg:Assault никога не беше за "напукани-вън STIM претоварване" чувство, че толкова много предварителни тренировки са свързани с тези дни, така че ако търсите за това чувство може да бъде разочарован. Какво е включено е скромна сума на стимуланти и когнитивни бустери за цел да разшири възможностите ви за тренировка, не си вести.

Холин битартрат:Холин си проправя път във все повече и повече пред тренировъчни продукти напоследък, както ползата за потребителите, е че получат по-добра връзка между ума и мускулите. Този клас съединения осигуряват концентрация и имат непряко стимулиращо действие.Също засилват активността на невротрансмитера ацетилхолин за по-добро съкращаване на мускулните влакна.

Glucuronolactone:Това естествено съединение доказано увеличава психическия фокус паметта, когато се комбинира с други стимуланти .Също така се предлага за подпомагане на прочистването от вредни метаболитни странични продукти и токсини на организма.

Huperzine А: Когато повишите нивата на ацетилхолин в мозъка с холин добавки, тялото ви реагира чрез повишаване активността на ензима ацетилхолинестераза, който разгражда ацетилхолин до неговите метаболити. Huperzine-A потиска този ензим, което означава, че вашите повишени нива на ацетилхолин ще се задържат по-дълго.

Хидратиращи добавки - 1200 mg:Електролити - екстракт от кокосова вода.Контракцията на мускулите зависи от наличието на електролити, за да се улесни предаването на неврологични сигнали. Електролитите могат да бъдат изчерпани чрез потта по време на усилени тренировки, така че добавянето на електролит може да ви даде издръжливост при по-дълги и усилени тренировки.

PurEnergy: PurEnergy е 43% кофеин и 57% pterostilbene.Това е съвсем ново съединение ,което е пуснато на пазара за първи път в няколко продукта. То е разработено и патентовано от доставчиците на съставките в ChromaDex.Чрез ChromaDex се наблюдава значително по-стабилно повишение на нивата на кофеин, което дава възможност за много по-продължителен тласък на енергия. Така, нивата на кофеин се покачват в тялото по-бавно и се задържат достатъчно след консумация на PurEnergy.Това гарантира по-малко шокиращ и стимулиращ ефект, но без внезапно и  катастрофално спадане на нивата на енергията!

Suma Root - руския анаболнен секрет: Тайното оръжие на Assault! Suma Root е сочена като "руската тайна", в новата формула на Assault. Защото тази билка се използва от руските спортисти, вместо анаболни стероиди. Една от най-активните съставки в Suma, е бета-екдистерон.Suma е билка от Южна Америка,местните хора го наричат ​​"para tudo", което буквално означава "за всичко"Сума има уникални свойства да стимулира растежа на мускулите ,чрез своите екстремни количества анаболни фито-химикали, като например бета екдистерон и подобни екдистероидна гликозиди.Suma поддържа ендокринната система, има противоракови свойства, подобрява силата и ефективността при тренировки, мощен адаптоген. Увеличава доставката на кислород за клетките и подобрява либидото.

Никоя друга добавка на пазара днес не прави това, което може да направи този изключителен продук Assault.Защо ли, защото съдържа повече от два пъти по-активни съставки на други големи марки!И най-важното няколко решаващи синергисти комбинирани в 3 матрици, проектирани за оптимална производителност с голямо въздействие,без излишни стимуланти.

Коментари