Lipo-6 black ultra concentrate мнения - Ревю

Липо 6 блек ултра концентрат

Nutrex беше първата компания за хранителни добавки, която въведе течните капсули с постепенно освобождаване. Ясно е, че Nutrex са винаги готови за иновации.Nutrex обичат хардкор продукти, това личи от присъствието на пазара със техните Black серии. Lipo 6 Black Ultra Concentrate не отстъпва от имиджа за най-силен фетбърнър. Това определено не е от добавките за отслабване за новаци, както във фитнес залата, така и с употребата на термогенни съставки.


lipo 6 black странични ефекти

Първото нещо, което се набива на очи във фет бърнър Lipo-6 black ultra concentrate и опаковката е страховития текст "Изключително внимание и препоръки-Това е най-силният LIPO-6, който някога сме произвеждали.Това е толкова силен фет бърнър, че ни ви препоръчваме да приемате повече от едно хапче.И с това сагата започва, мненията за Lipo-6 black ultra concentrate са винаги в двете крайности - или пълно анатемосване и оплаквания от странични ефекти като сърцебиене, гадене, безсъние, безпокойство, до провъзгласяване за най-добър и ефективен фет бърнър от всички предлагани до този момент.Няма как да е и по друг начин в състава влизат силни стимуланти на нервната система, които не понасят на всеки и хора които са чувствителни към термогенни формули, определено ще имат проблем с този фетбърнър. Но това е и предупреждението, така че не виждам защо трябва да се използва от хора, които имат и без прием на термогенен фетбърнър, достатъчно проблеми.Имаме клиенти ,които задават въпрос- имам сърцебиене и проблеми със съня от време на време, ако пия Lipo-6 black ultra concentrate дали ще се засилят.Ами според Вас как ще е?-това е въпрос отговор, хора които имат проблеми свързани с нервната система и сърдечно съдов проблеми, определено не трябва да приемат термогенни фетбърнъри ,да не говорим за един от най-силните и концентрирани такива.Lipo 6 блек Ultra Concentrate е термогенен фет бърнър с който наистина не бива да си правите шега, съдържа само стимуланти. Повечето от Съставките са комбинирани в патентована смес, което означава, че не може да видите пълна разбивка на съдържанието.Което Не е добре,за тези от Вас които държат да знаят какво приемат все пак.За други това е особено радостно,защото означава забулени съставки, които са доста силни и действащи. Ето някои от обявените в етикета съставки КЪМ ДНЕШНА.Защо към днешна дата, просто състава на няколко пъти беше сменян поради забраната на някои от съставките.

Състав на Lipo-6 black ultra concentrate 2016
Кофеин - Разбира се, това е стимулант, но той също така има и термогенен ефект.Това означава, че кофеинът дава енергия и помага за изгарянето на мазнините. Същото може да се каже и за другите активни съставки. Теобромин - Тясно свързани с кофеин и основен компонент в шоколад, това вещество е стимулант, но постига това по различен начин от повече други химикали в този клас.Вместо директно ускоряване на централната нервна система, като кофеин, теобромин отпуска мускулната тъкан и повишава умствената концентрация и фокус. В действителност, теобромин е до голяма степен отговорен за подобряване на настроението характерен ефект при поемане на шоколад.Това вещество също е с малко по-сложна химическа структура от кофеин, което означава, че е необходимо повече време, за да изчистите вашата система от него и ще чувствате ефекта от прием за по-дълъг период. Synephrine - е също доста спорна добавка, този екстракт от горчив портокал е мощен стимулант и е често свързван с действието и ефекта на ефедрин. Но стимулиращите ефекти на синефрин естествено са много по-малко.Хубавото е че няма страничните действия заради които спряха производството на ефедрин.Йохимбин - Този екстракт от йохимбе билката, която обикновено се използва като мъжки афродизиак, е доста мощен фетбърнър.За съжаление, много хора изпитват редица странични ефекти, често свързани с безпокойство и може да има някои тежки взаимодействия с медикаменти.Въпреки всичко йохимбин си остава един от най-силните фетбърнъри и основна съставка в термогените. Рауволсцин - Въпреки че е много подобен по структура и действие на йохимбин, се знае много малко за тази молекула. Има подобно действие и ефект като на йохимбин и дори може да бъде малко по-мощен.

 lipo-6-black-ultra-concentrate цена
В заключение ще кажем, че Lipo-6 black ultra concentrate си остава най-силната и ефективна добавка за отслабване.Това обаче не е фетбърнера с който да започнете ,когато нямате опит в залата и приема на термогени. Прекалено силен, не означава ефективен за всеки, ако имате странични ефекти няма да можете да тренирате и изпълнявате диетата си ,това означава крайния резултат, ще е съботиран. За това преценете сами своята толерантност към стимуланти и тогава вземете решение коя добавка за отслабване е подходяща за Вас.Можете да използвате обикновеното липо 6 и то да е много по-добър фет бърнър за вас.Lipo-6 има специално разработени серии за жени и за мъже, които можете да закупите от сайта с най-ниски цени на добавки за отслабване green-coffee.bg!

lipo 6 black ultra concentrate форум

Коментари