Хранителни добавки

Сподели Хранителни добавки

Магазин за хранителни добавки в София Хранителни добавки с гарантиран произход и безплатна консултация Купи Хранителни добавки,на най-добра цена с промо код,качествени хранителни добавки на промо цена с гарантиран произход

сряда, 22 юни 2016 г.

Форсколин Coleus Forskohlii за отслабване

Отслабва ли се с Форсколин

Форсколин носи своите корени  от Индия, където в продължение на хиляди години играе основна роля в индийската традиционна медицина познат като Coleus (Coleus Forskohlii).Колеус форсколий е билка, традиционно използвана в Аюрведа.В днешни дни след епидемията от затлъстяване Coleus Forskohlii е по-известен и се използва като добавка за отслабване и изгаряне на мазнини.Основната съставка на биоактивния Coleus Forskohlii се нарича форсколин. Форсколин увеличава клетъчните нива на ензим, наречен cyclic adenosine monophosphate (cAMP). Кгато нивата на cAMP са високи се създават идеални условия за изгаряне на мазнини, а също се подобрява и действието на  други съединения важни при отслабване.Чрез прием на добавка форсколин-Coleus Forskohlii , мъжете също могат да се радват на  естествено повишени нива на тестостерона. Ето защо Forskolin е известен и с действието си да запазва мускулната маса по време на диета.Което е от основно значение за хората практикуващи фитнес.Знаете добре ,че когато намалите въглехидратите и калориите има опасност от изгаряне и на мускули заедно с мазнините, форсколин ще предотврати тази опасност и така ще може за запазите трудно изградените мускули.

Форсколин странични ефекти - форсколин противопоказания

Форсколин действие и ефект

Както споменахме вече основният метод на действие на тази хранителна добавка е с активиране на ензима аденилат циклаза. Този ензим се активира също от хормони като епинефрин и адреналин.Както знаем тези хормони ни карат да сме нервни и превъзбудени. Forskolin не носи същите ефекти върху централната нервна система, като тези стимулиращи хормони,заобикаляйки стъпките, свързани с нежелани странични ефекти като нервност и безпокойство.Тази добавка е също със съдоразширяващо действие, което помага за отварянето на кръвоносните съдове. Това увеличава притока на кръв към мозъка и работещите мускули. Подобрената доставка на хранителни вещества и кислород ,към вашите мозъчни клетки и мускули, подобрява възстановяването и цялостното представяне в залата и тонуса на мускулите.Това дава издръжливост и сила, както по време на тренировка, така и в ежедневието.

Форсколин е известен също със действието си като стимулант на щитовидната жлеза. Когато щитовидната жлеза и хормони работят оптимално, процеса на отслабване е по лесен.Много хора имат намалена функция на щитовидната жлеза, която не може да произвежда достатъчно хормони на щитовидната жлеза, за нуждите на организма.Това съботира отслабването и цялостното здраве на организма.Тиреоидните хормони са от основно значени за здравето и енергията на всички клетки в тялото. Ето защо, като хормони на щитовидната жлеза са в оптимални граници отслабването е по-лесно и бързо.Форсколин - колеус форсколий стимулира производството на сАМР. Едно от нещата, които hormone sensitive lipase прави е да нареди на нашите клетки да увеличат отделянето на ензима, наречен хормон чувствителен липаза - която изгаря мазнините . cAMP стимулира отделянето на хормони на щитовидната жлеза, което както вече споменахме е от основно значение при отслабване защото увеличава изгарянето на мазнини и калории.

Forskolin действа по начин, подобен на редица конвенционални лечения на астма. Съединението от сАМР служи ,за да се отпуснат мускулите около бронхите, което обикновено помага да се направи по-лесно дишането, а за спортистите тоа означава и повече издръжливост и "въздух".

Много хора споделят мнения, че с помощта на Forskolin имат значително по-добра памет което им помага в ежедневните задачи. Forskolin може да помогне както по време на изпитни сесии, когато претоварването с информация е голямо, така и при ежедневни работни ситуации, в които има натоварване на психиката свързани с нужда от концентрация и памет.

Има ли Форсколин противопоказания и Странични ефекти


Винаги сме били против това да се предлага вълшебното хапче за отслабване без да са информирани хората дали наистина е подходящо за тях. Въпреки че липсва информация за нежелани странични ефекти от форсколин, трябва да сте запознати с някои противопоказания. Прием на форсколин може да доведе до ниско кръвно налягане и понякога до зачервяване на лицето.Има и сигнали за поява на кашлица и  инфекции на горните дихателни пътища.Това което притеснява някои от приемащите форсколин е тремор-треперене и повишаване на сърдечната честота.Тези случаи наистина са редки и по-скоро индивидуална чувствителност.

Има и хора, които трябва да избягват прием форсколин добавки. Това включва хора, които използват антитромбоцитни лекарства и такива за разреждане на кръвта.Има и редица лекарства, за които могат да имат някои взаимодействия с Forskolin например такива за високо кръвно налягане. Те включват бета-блокери, Хидралазин, Клонидин. Форсколин добавка трябва да се избягва и от хора, които имат бъбречни заболявания, както и бременни жени или кърмачки.


Кой Форсколин е най-добрият?

 Форсколин цена
Има много хранителни добавки за отслабване с Coleus Forskohlii на пазара. В повечето случаи добавка, която съдържа префикс " Форс " или forsk "(или нещо подобно) в името си, вероятно съдържа съставката Forskohlii.Ето защо избора на "най-добрия форсколин" може да бъде трудна задача. За да направим този процеса малко по-лесен за Вас тук разглеждаме само един продукт, за който има наистина публикувани изследвания и резултати от тестовете и това е Форслийн. Forslean се открива в различни Coleus forskolii добавки самостоятелно или в комбинация с други съставки така че тези резултати са обобщаващи и за други продукти с това съдържание. Продукта съдържа 250 мг 10% екстракт от Coleus Forskohlii. Добавката се приема два пъти дневно.Форсколин можете да закупите на най-ниска цена от green-coffee.bg!Винаги когато закупувате Forskolin следете за процентното съдържание на екстракта от колеус форсколий.
Източници за Форсколин
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Хранителни добавки и Фитнес добавки Последни публикации