Рецепта за вегетариански протеинови барове

Здравословни протеинови барове от растителни протеини

Домашни протеинови барчета:

Ако сте веган или вегетарианец и сте привърженик на растителни източници на протеин, не винаги можете да намерите протеинови барове които са подходящи за Вас! Протеиновите барове могат да бъдат по-удобен начин за доставка на гориво преди или след тренировка, или като заместител на хранене и здравословна следобедна закуска, но някои от тези протеинови вафли съдържат дълъг списък от изкуствени съставки и добавени захари, което може да има повече вреда, отколкото полза за вас и Вашите мускули. За щастие, ние имаме рецепта за Вегетариански протеинови барове. Веган Рецепти за домашно приготвени протеинови барове са Вашето спасение от вредни консерванти и подсладители или захар и други бързи въглехидрати.И най-важното всичко в тях е на растителна основа-протеина е от ориз и освен него ще доставите енергия на тялото от съставки като ядки, орехи масла и протеин на прах.

Растителни протеини - оризов протеин в рецепта за протеинови барове


Веган протеинови барове от оризов протеин


Растителен протеин:

Вие не искате да има суроватъчен протеин във вашите Здравословни протеинови барове, няма проблем от fitnessdobavki.bg сме подготвили най-добрите предложения на растителни протеини - вегетариански протеин на прах от оризов протеин, вместо суроватка.Растителните протеини са на по-ниска цена, така че можете да имате протеинови барове на изключително добра цена.Оризовия протеин доставя всички незаменими аминокиселини, които помагат за изграждането на мускулите и намаляване на мазнините, което го прави много важна част от вашата диета. Протеина от ориз, който използваме в рецептата за протеинови барове, е 90% протеин (изолат), без химикали, който се извлича от естествено срещащ се растителен протеин.

Можете да направите тези здравословни протеинови барове за вегетарианци, през уикенда и да ги ползват през цялата седмица, независимо дали имате нужда от лека закуска в движение или нужда от лесен начин да опаковате нужните протеини във вашата фитнес чанта.

 Протеинови десерти за Вегетарианци от оризов протеин

Рецепта за протеинови барчета:
Нужните съставки за това веган изкушение са, фъстъчено масло, бадемово мляко, овесено брашно и оризов протеин на прах.Въпреки, че рецептата е лесна за изпълнение, може да имате затруднение да изчакате и съхраните непокътнати протеиновите барове в хладилника за една нощ :) !

  • 1/2 чаша Натурално фъстъчено масло
  • 1/4 чаша Неподсладено бадемово мляко
  • Ванилов крем с аромат Stevia Extract
  • Протеин на прах от Кафяв ориз - Natural Rice Protein 
  • 300 грама Овесено Брашно
  • Шоколадови пръчици или парченца шоколад
Начин на приготвяне на вегетариански протеинови барове:
  • Загрейте фурната до 180 ° С
  • Изберете подходяща тава за печене на протеиновите барове.
  • Смесете всички съставки в купа и разбийте с миксер или блендер докато сместа стане хомогенна.
  • Изсипете състава в тавата и го изпечите в продължение на 15 минути.

Ето как от с тази лесна за изпълнение рецепта за протеинови барове, можете да си направите изцяло натурални - без изкуствени подсладители и синтетични бои за храна, домашни протеинови барчета. Растителните протеини осигурени от fitnessdobavki.bg, са от най-високо качество растителен протеин изолат на достъпни за всеки цени.Оризов протеин, който е използван в рецептата е висококачествен 100% All Natural Rice Protein, неовкусен и е 100% натурален и органичен продукт.В днешно време е трудно без изкуствени ароматизанти в храните, изложени сме на атака от хидрогенирани масла в протеиновите барове. С тази рецепта, ще имате домашни протеинови барчета без консерванти, което е трудно изпълнимо, когато става въпрос за купен от магазина протеинови барове.


Коментари