Athletic Xtreme German Creatine мнения - Ревю

AX-german-creatine най-добрия креатин монохидрат

Немски креатин [виж продукта] стана символ за качество, но не само заради доброто име и стара слава, а защото german creatine съдържа Creapure креатин монохидрат. Той е произведен в Германия и носи логото Creapure на компанията, която произвежда най-чистата, най-безопасната и най-ефективната форма на креатин на световния пазар днес.Не веднъж ме обсъждали, че Creapure креатин е това което си заслужава и трябва да изберете при категорията креатин монохидрат.

Цената на добавки креатин е толкова ниска, че едва ли трябва да рискувате със закупуването на по-евтини креатини.В дългосрочен план прием на ax german creatine, ще даде много по-добри резултати, като покачване на мускулна маса и сила.Действието и ефекта на креатин монохидрат Athletic Xtreme German Creatine, в комбинация с най-ниски цени на креатин от creatine.bg, мисля че е добър избор.

Мнения за AX-german-creatine най-ниска цена от creatine.bg
Athletic Xtreme German Creatine 60 Serving

Защо да изберете немски креатин пред другите добавки креатин?


След години тестове и опити за да се открие "най-добрия креатин", нищо не е издържало теста на времето и изследвания по-добре от креатин монохидрат. За такава добре позната и евтина добавка за мускулна маса, не се колебайте в избора за нищо друго освен най-чистата форма креатин на разположение. Немски креатин се прави със 100% Creapure®, произведен в Германия при строги условия и контрол за Добрите Производствени Практики.Тези сертификати изискват да се проверява за чистота на креатин с помощта на високо налягане течна хроматография. Крайният резултат е най-високото ниво на чистота на creatine, постигнато някога в света - минимум 99,95%.Тъй като по-ниското качество, креатини съдържа високи нива на примеси. Тези примеси включват Дициандиамид (DCD), дихидротриазин (DHT), креатинин, тиокарбамид, и натрий. За съжаление, дългосрочните ефекти на тези примеси остават неизвестни. И тъй като креатин се приема в големи количества в продължение на дълги периоди от време 8-12 седмици, качеството на креатин, което консумирате, е изключително важно. 

AX-german-creatine креатин монохидрат странични ефекти

Сега можете да приемате креатин без да се притеснявате за странични ефекти.Creapure® е изследвана в повече от 50 клинични проучвания, подкрепящи краткосрочната безопасност от прим на креатин. Има и многобройни клинични проучвания, които подкрепят креатин Creapure's® за дългосрочна безопасност. Креапюр креатин  ax-german-creatine не е токсичен и няма странични ефекти, които са характерни за другите добавки с креатин на пазара, които не съдържат Creapure®.Ако сте използвали други креатини в миналото, без съмнение сте имали прекомерно задържане на вода в резултат на което мускулите Ви изглеждат меки и подпухнали.Никой не иска да изглежда така.Това се дължи на по-нисшите производствени процеси на креатин, които оставят излишък от натрий в крайния продукт creatine. Creapure е произведен в Германия, като използва патентован производствен процес, затова е и най-чистия креатин в света. И за разлика от по-евтини форми креатин, няма да изпитате прекомерно задържане на вода.

В заключение Athletic Xtreme German Creatine може достойно да се нареди сред първите креатини в категорията най-добър креатин. Ниската цена и удобната опаковка от 300 грама го правят предпочитан вариант от много спортисти.Разполагате с 60 дози от 5 грама в кутия, които можете да получите на промоционална цена от креатин бг!

Коментари