MuscleTech Plasma Muscle мнения - Ревю

MuscleTech продължават да мачкат конкуренцията с нови и изключително интересни и ефективни продукти. Бодибилдинг обществото имаше нужда от нови съставки ,не само преопаковане на стари продукти в нови имена и разфасовки. Plasma Muscle е новото атомно гориво за фитнес маниаците.Със две съвсем нови и патентовани съставки.Този път зад патентите не се крият неизвестни съставки а кристално ясни добавки с техните грамажи и обосновани с научни изследвания действия
.

Какво е PEAK ATP


PEAK ATP® е клинично валидирана и патентована форма на аденозин 5'-трифосфат (ATP) .Звучи сложно но това което интересува спортистите е ,че ефекта от прием подобрява на състава на тялото и спортните постижения.Как се случва това?Вътреклетъчните концентрации на аденозин-5'-трифосфат (АТР) са в пъти по-големи от извънклетъчните концентрации.В клетката (вътреклетъчно) АТР е добре известен в качеството на основен източник на клетъчна енергия. И все пак извънклетъчната (извън клетката) ATP е също толкова важно. Нива на ATP в кръвта са отговорни за контролиране на мускулна възбудимост, директно стимулиране на растежа в рамките на мускулите. Повишаването на извънклетъчната ATP и неговия метаболит аденозин имат важна роля и могат да увеличат притока на кръв и кислород на тъканите и действа като невротрансмитери.Както добре ни е известно повишения притока на кръв не само увеличава доставката на хранителни вещества към мускулите, но може също да помогне при възстановяване чрез отстраняване на метаболитните отпадъчни продукти, които позволяват на мускулите да работят по-усилено като чувствате по-малко умора.

PEAK ATP® повишава нивата на извънклетъчната ATP. В резултат на това се подобрява мускулната маса, сила и издръжливост на натоварване, като същевременно се подобрява е възстановяването.Всичко това звучи като збъднати цели и мечти.Прием на добавки PEAK ATP, позволява на атлетите да тренират по-тежко и да се възстановяват по-бързо.PEAK ATP® е единствената форма на орална доставка на ATP ,която подобрява спортните постижения и телесния състав.

Какво е OptiNOs

OptiNOs® е патентова комбинация от три съставки: Cissus , Curcuma и Ajowan Extract. Тази патентована смес се получава чрез комбиниране на екстрактите на тези три съставки в съотношение 2: 1. 2!Има една обща тема за тези три съставки, всички те традиционно се използват в добавки за стави.Много често се приемат по отделно но тук те са заедно за борбата с признаци на възпаленията в савите и насърчаване на здравето на ставите.

Как работят те в Plasma Muscle?


MuscleTech пуснаха продукт с тези съставки Plasma Muscle, това е един от най-новите и сериозно проучвани продукти от марката.В изледванията проведени за хранителната добавка е посочено ,че работи чрез няколко различни механизми в организма. Един от тях е вазодилатация, причинена от увеличаване производството на азотен оксид (NO). Това увеличение се случва, когато ендотелна азотен оксид синтаза (ENOS) се активира в клетките. Крайният резултат е повече кислородни, кръв и хранителни вещества за мускулите и помощ за отстраняване на натрупаните метаболитни отпадъчни продукти, които се случват по време на тренировка.В крайна сметка това ви дава възможност да тренирате с повече интензивност за по-дълъг период от време.

Друг механизъм на действие на патентованите съставки от optiNOs® е,активирането на mTOR пътя на скелетните мускулни клетки, което води до по-мускулната тъкан се създава от тялото (известен още като миогенезис). Изследването е публикувано и това звучи доста интригуващо. От Fhl.bg винаги се радваме ,когато на пазара на фитнес добавки се появяват нови продукти, с нови идеи, а не само едни и същи нещата ден след ден.

Използвани източници:
http://www.fhl.bg/news/article/1472/kakvo-e-optinos.html
http://www.fhl.bg/news/article/1471/kakvo-e-peak-atp.html

Коментари