Полски колаген - грижа за кожата

Грижа за кожата винаги е била важна част от схемата за красотата на жените.Още от древни времена са се правили тайни формули или тоник продукти за гладка кожа,чиито състав е забулен в мистерията на времето. Древните народи не са се нуждаели от дерматолози, или пък страх от съвременните страшни статистики за рак на кожата, но те много добре са осъзнавали, че трябва да защитят кожата.

Интереса към колаген и природни натурални продукти за грижа за кожата към днешна дата е огромен и много от най-популярните компании за грижа за кожата, имат лаборатории и експериментират ежедневно и дългогодишно, за да открият ключа към майката природа и нейните невероятни съставки. Има множество компании, които използват само естествени билки, растения и други компоненти при вземането на иновативни и много уникални продукти за грижа за кожата.Тук ще ви запознаем с едно добро предложение, като качество и цена а именно на полски колаген-colvita natural collagen.

Мнения за полски колаген - colvita kolagen
colvita natural collagen

Колвита хранителна добавка с колаген


Грижа за кожата и забавяне на процеса на стареене се крие под повърхността,през целия път надолу към самите клетки. Natural Collagen, какъвто е и полския колаген се грижа за кожата ,чрез колаген капсули COLVITA.Те са проектирани да лекуват кожата на клетъчно ниво от една страна, а резултата по-гладка кожа, сам ще последва. Техните продукти за естествена грижа за кожата са с колаген, козметични кремове и маски, изработени от екзотични и редки минерали, открити в Мъртво море.Полския колаген colvita kolagen, е рибен колаген , създателите твърдят че това е най добрия колаген защото е извлечен от сладководна риба, уловена в природни водоеми.Колагена във colvita natural collagen, е филтриран с фиброини от копринена пеперуда.Също нещо което е много важно и актуално към днешна дата е ,че колаге от Полша не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори, които са доста вредни.
Още едно предимство на продуктите с полски колаген или колаген от Полша е съдържанието на 3% Matrixyl (TM) 3000.Какво е Matrixyl Матриксил 3000 е сравнително нова съставка за грижа за кожата съставка,която е нова и подобрена версия на Matrixyl. И двете Matrixyl 3000 и "класическия" Matrixyl са разработени от корпорацията Sederma и са включени, в разнообразие от продукти за грижа за кожата на пазара.И двете са базирани на пептиди, които стимулират синтеза и попълването на матрицата на кожата (структурна рамка на кожата). Matrixyl 3000 и "класическия" Matrixyl са химически различни освен, че и двете са базирани на пептиди (малки протеинови фрагменти, представляващи къси вериги от аминокиселини). По-конкретно, Matrixyl 3000 е комбинация от двата пептида, палмитоил олигопептидни и пал тетрапептиди-7, докато "класическия" Matrixyl е име на търговска марка за пептид палмитоил пентапептид-4 в.Палмитоил олигопептид (Pal-GHK) е една от двете активни съставки в Matrixyl 3000. Той се състои от къса верига от три аминокиселини (известен още като GHK пептид или глицин-хистидин-лизин), свързани с палмитинова киселина. Палмитинова киселина е мастна киселина, която се добавя за подобряване на разтворимостта на пептида масло и по този начин проникването през кожата. Пептидът GHK е фрагмент на тип I колаген молекула и се смята, че служи като биологичен индикатор за повишена деградация на матрицата на кожата.

Кой е най-добрия полски колаген
colvita kolagen


В действителност, когато колагенът се разгражда, на повече малки фрагменти се създали в организма, включително GHK. Освен това, GHK се смята за стимулиране на обратна връзка задейства синтезата на нов колаген, както и други компоненти на матрицата на кожата. Когато ключовите кожни матрични-продуциращите клетки (фибробласти) откриването повишени нива на GHK, те "поеме", че матрицата на кожата се губи при по-висока скорост и да започне да го синтезира по-енергично. По този начин, Pal-GHK (GHK предназначена за по-добро проникване в кожата) има за цел да стимулира матрицата за попълване на кожата чрез локално приложение като кремове, което води,до намаляване на бръчките, стягане на кожата и други ползи и се грижи за кожата на лицето.

В заключение ще кажем, че уникалната формула на природен Колаген полски колаген, за грижа по естествен път за кожа, която използва полските технологии, съдържа много по-висок процент от естествен колаген (45%) в сравнение с повечето кремове за грижа за кожата към днешна дата.Полския колаген колвита се извлича се от най-високо качество сладководна риба отгледана в естествени водоеми, която се се храни с органична храна.Това прави полския колаген много чист и с високо качество колаген, който се грижи за кожата на лицето и е на много добра цена.

Коментари