Haya labs All Natural Rice Protein мнения - Ревю

Растителен протеин

Само преди няколко години ако някой ви беше попитал за Brown rice protein едва ли щяхте да сте чували дори.Към днешна дата растителните протеини на прах се ползват с голям интерес и Протеин от кафяв ориз или така наречения оризов протеин е вече хит.Това не е случайно защото в индустрията с протеините на прах всичко е много динамично и когато към даден продукт има интерес той веднага заема своето място.



All Natural Rice Protein е протеина на прах от ориз с който искаме да ви запознаем днес.Още при пръв прочит на състава в етикета вашето внимание е приковано от 25,6 грама протеин на порция, което е доста добра цифра. Кафяв ориз протеин на прах има много ползи за здравето и сега от него можете да се възползвате и при фитнес диети и тренировки.Той е добър източник на протеини не само за вегетарианците но също така и е отличен избор за хора с алергии към млечни продукти, соя и / или глутен.100% All Natural Rice Protein е Извлeчeн oт opгaничeн ĸaфяв opиз,което е важно за любителите на нaтypaлни пpoдyĸти.Подобно на други протеинови източници, кафяв ориз протеин, може да спомогне за намаляване на теглото или при ниско калорични диети с много ниско съдържание на мазнини. Има достатъчно проучвания ,които потвърждават,че оризов протеин е ефективен за загуба на мазнини и понижава холестерола. Последните изследвания също така сочат, че оризов протеин подобрява възстановяването при спортисти, когато се приема след тренировка. Всички сме запознати с качествата на суроватъчния протеин и неговата висока биологична стойност, това е неоспорим факт, но оризов протеин на Haya labs All Natural Rice Protein има отличен аминокиселинен профил.Аминокиселините са градивните елементи на мускулите, тъканта на тялото, имунната система и хормоните в организма. Оризов протеин съдържа всички незаменими аминокиселини, т.е. аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани в човешкото тяло,и трябва да бъдат предоставени от диетата  или прием на протеини на прах и аминокиселини като фитнес добавки. Оризов протеин е особено богат и с високо съдържание на цистин и метионин. Въпреки различията в профила на аминокиселина от други източници на протеин като суроватка примерно, оризовия протеин е клинично тестван и показва значителни резултати при изграждане на мускулите, покачване на сила и подобряване на възстановяването след  тренировка.

Защо Растителни протеини


Някои хора просто не могат да понасят яйца, мляко и соев белтък поради алергии. Например, млечни протеини, като суроватка, казеин, лактоферин, могат да предизвикат тежки алергични реакции, които водят до ефекти, вариращи от гадене, диария / повръщане дори анафилактичен шок.Протеин от Кафяв ориз е протеин на прах,който е подходящ за почти всеки потребител. Той е без глутен, изкуствени оцветители, подсладители или пълнители, които могат да предизвикат алергични реакции.

Протеин от Кафяв ориз е протеин на прах, който осигурява допълнителен източник на хранителен протеин за вегетарианците и / или вегани, които не могат да използват животински протеини. Поради напредък в методите за извличане на протеин, протеин от кафяв ориз, може успешно да се отдели от зърното или нишестето. Haya labs All Natural Rice Protein съдържат 25,6 г протеин на една лъжичка от 32 грама доза и е без захар и мазнини. Тъй като протеина е основно макро-хранително вещество,което често липсва при вегетарианците, протеините на прах от ориз, могат да помогнат за попълване на хранителната разлика.

Протеин от Кафяв ориз се извлича чрез изолиране на протеините от кафяв пълнозърнест ориз. Rice Protein се използва основно от спортисти, които се нуждаят от добавки с качествен протеин, но които не искат да използват млечен или соев източник на протеин. Повечето хора, които допълват диетата си с протеин от кафяв ориз са със специфични диетични нужди или заради алергии. Все пак, някои атлети действително предпочитат този тип протеин поради допълнителните вещества открити в него. Например, високи нива на някои витамини от група В, добър аминокиселинен профил и високо съдържание на фибри. Това е особено вярно за Haya labs All Natural Rice Protein , който се счита за един от най-добрите растителни протеини налични на пазара днес.
Rated 5/5 based on 153 Гласа

Коментари