Bpi sport 1MR Vortex мнения - Ревю

Винаги съм избягвал определения,като"по-по" и "най-най", не само защото звучи неестествено да ги лепваш на всеки следващ продукт. Но тук ще трябва да го сложим не за благозвучие, а просто защото е задължително.Спомняте ли си продукта на Nutrex Hemo-Rage black Ultra concentrate, него няма как да го забравите.Просто защото има азотни бустери и много силни азотни бустери. И Нутрекс хемо рейдж и Bpi sport 1MR Vortex определено спадат към тази категория,чудесни пред тренировъчни добавки, но те определено не е за всеки.Това е азотен бустер, който трябва да е с етикет "Внимание супер концентриран и силен стимулант". Трябва да имате сериозен стаж в залата и в употребата на азотни бустери и стимуланти, за да пробвате 1mr-vortex.Ако се разпознавате в тази група от хора и това е всичко, което искате и търсите в пред тренировъчните добавки, то току що си намерихте продукта. Супер интензивна формула,която доставя енергия,мотивация и фокус за яки тренировки.Ако това е първата ви пред тренировъчна добавка, сте на грешното място, това не е за Вас.


Какво съдържа Bpi sport 1MR Vortex


Йохимбе - Най-използваната добавка във всички фетбърнъри, за увеличаване на метаболизма на мазнините, действа като стимулант, и може да помогне за разширяване на кръвоносните съдове. Йохимбе се използва и за сексуална мощ като афродизиак. Много хора са супер доволни от ефекта и действието на  Йохимбе, но някои имат и неблагоприятни ефекти като тремор, потни длани, нервност и превъзбуда.Едно от предимствата на този екстракт от кората на западноафриканските дърво е способността му да насърчи освобождаването на мазнините от тялото. Това е особено важно по време на тренировки, защото тогава можете да използвате, мазнини в тялото, като енергия за изграждане на мускулите. Йохимбе прави това чрез дезактивиране на алфа-2 рецептори, които се опитват да предотвратят освобождаването на натрупаните мазнини. Alpha-2 рецепторите предотвратяват отделянето на хормон и невротрансмитер норепинефрин (норадреналин), който увеличава усещането за бодрост.

Indigofera pulchra - Indigofera е голям род от над 750 вида цъфтящи растения, принадлежащи към семейството Fabaceae.Те са широко разпространени в тропическите и субтропическите региони на света.Indigofera Pulchra често се използва заради способността му да облекчава болката и като противовъзпалително средство.Но във Vortext има за цел да увеличи драстично вашето внимание, концентрация и мотивация ,за да тренирате по-тежко и продължително,като ви дава издръжливост. 

White leadwort -Тази билка е с произход от Индия и със нея шега не бива.Дозирането трябва да е много прецизно. Тя стимулира централната нервна система, когато се приема в малки дози, по-големи дози са опасни.White leadwort се използва в аюрведа медицина в продължение на години като противовъзпалително и антимикробно лечение за множество състояния и заболявания. Но най-голямото му предимство може да бъде неговия стимулиращ ефект върху вашата централна нервна система (ЦНС), и неговия неврозащитна способност. White leadwort поддържа мозъка чрез забавяне на свободните радикали и отпадните продукти, получени от обменните процеси. В допълнение, White leadwort повишава допамина.Това, от своя страна, ще доведе до по-яки тренировки.

Securinega - Една ефективна билка, която тук действа като GABA рецепторен антагонист, и ефективно увеличава енергията.Securinega се използва често в китайското билко лечение, където тя се счита за една от 50-те основни билки.Securinega се използва за лечение на контузии и нервна парализа но тук той действа като стимулант на централната нервна система.



Bpi sport 1MR Vortex е, един от най-стимулиращите пред тренировъчни азотни бустери, които някога са правени. След преглед на тези съставки ,това е без съмнение!Всички те са много силни и ефективни но шега не бива.Можете да направите правилна преценка и своя избор и да закупите азотен бустер на най-ниски цени от Fhl.bg!

Коментари