Myprotein Impact Whey мнения - Ревю


Myprotein Impact Whey e суроватъчен протеин, който набира много поддръжници в България и се предлага и от fitnessdobavki.bg, Така че е интересно да направим едно ревю, като разгледаме най-важните въпроси които интересуват хората които търсят евтин Суроватъчен протеин.Прегледът ще бъде на версията, без вкус, така че може да има някои разлики с ароматизирани версии на този протеин,ми се стори много по-интересен, като ниша на бг. пазара, защото неовкусените протеини са малко, като варианти. Както равнището на цените, състава и хранителните стойности, не се различават съществено от версията с вкус.



Тази добавка като подсказва името, е суроватъчен протеин, или суроватъчен протеин , който се състои само от концентриран суроватъчен протеин.Тя се предлага в 1кг чанти, 2,5 кг и 5 кг.
За тези, които следят цените на суроватъчните фитнес добавки протеини, че това е една много интересна и ниска цена, обаче, е все по-често се появяват протеини с ниско качество, така че решихме да вземе една торба от 1 кг протеин и да разгледаме детайлите дали наистина си струва.

Хранителна стойност-това което наистина има значение,е Стойностите на този протеин Myprotein и те са доста интересни особено като се има предвид, че това е концентриран, а не протеин изолат.Всяка лъжичка е 25 грама, ,която Ви доставя 20,5 грама протеин, не е зле.

За тези, които обикновено купуват протеин, вероятно са свикнали с традиционната кофа протеин, но чантата също е удобен и лесен вариант за носене.Хранителна стойност е това което наистина има значение.

myprotein-impact-whey цена
Стойностите на този протеин Myprotein, са доста интересни особено като се има предвид, че това е суроватъчен концентрат, а не протеин изолат.Всяка лъжичка е 25 грама ,която Ви доставя 20,5 грама протеин, не е зле.Ако погледнем към съдържанието на 100 грама, ние виждаме, че суроватката Impact се състои от 82% протеин, отлична стойност за концентрирана добавка от суроватка на тази цена.
Има малко въглехидрати и мазнини - 1.5 грама и 1,7 грама съответно на шейк.Тази формула използва само концентриран суроватъчен протеин и НЯМА подсладители или ненужни допълнения.Ако направите сревнение със съдържанието на аминокиселини в други протеини, примерно Whey Gold Standard от Optimum Nutrition, ще видите, че по нищо не отстъпва на него.За всеки 100 гр има 18,77g ВСАА и 4,7 грама на лъжица от (25 g).За сведение в Голд стандарт са дори по-малко.BCAA са аминокиселините са с най-голямо влияние върху синтеза на протеини и са от основно значение за всеки спортист.




С тези сравнения се вижда, че и двата протеина имат почти едно и същото количество протеин, и ВСАА.
В заключение може да кажем, че Суроватката Impact Whey Myprotein има високо процентно съдържание на протеин (82%), в сравнение с други протеини на прах от този клас и е с огромно количество ВСАА (18,7%) и поради това е просто от хранителна гледна точка е отличен избор.За тези, които търсят качествени протеини на по-добра цена и все още няма големи проблеми с ароматите това е чудесен вариант

Коментари

Публикуване на коментар