Mutant pro 100 мнения - Ревю

Mutant pro 100 » Суроватъчен протеин

Mutant pro 100 мнения
Винаги свързваме фитнес добавките Mutant с покачване на мускулна маса и сила.Понякога храненето в период на натрупване на мускулна маса е доста досадно и еднообразно.В такива моменти ви се иска да си вземете и нещо приятно на вкус но в същото време и здравословно и без излишни калории.Създателите на протеина твърдят ,че това е най-добрия на вкус протеин на прах, вкусовете се използват от същите източници, както и при най-добрите производители на сладолед и млечен шейк в света. Въпреки че не чуваме това за пръв път, решихме да дадем заслуженото на Mutant pro 100 с едно ревю от fitnessdobavki.bg и сериозна дегостация. Ще кажа, че съм малко пристрастен към продуктите на Mutant, просто защото имам достатъчно наблюдения върху тях и те наистина работят за това за което са предназначени.Mutant Pro 100 е смес от суроватъчен протеин концентрат,суроватъчен протеин изолат, и хидролизиран суроватъчен протеин.В допълнение,има и някои допълнителни храносмилателни ензими.
В последно време са на мода дори и не овкусените протеини, защото много хора избягват изкуствените подсладители и аспартам. И има защо,те са доста вредни-През последните месеци се засили търсенето на протеини на прах с натурален вкус.Противно на тези тенденции от Mutant залагат изключително много на вкуса и са сложили възможно най-добрите ароматичните съставки.В доза от 37 грама ще си доставите  общо  25 грама протеин, 5 грама въглехидрати,Диетични фибри 1 грам и Захар 3 грама.


Протеина се смесва много добре и не остават никакви бучки.Предлага се в седем вкуса и наистина си заслужава да опитате.Тук можете да прочетете и за мнения на други хора които са използвали протеин Mutant pro 100 

Коментари