MuscleTech Essential Series Platinum 100% Iso Whey мнения- Ревю

MuscleTech Essentials series Platinum 100% Iso Whey » Суроватъчен протеин

Най-добрия суроватъчен протеин
Както винаги MuscleTech не изневерява на традициите си и пуска на пазара продукти от Platinum Series, които са изключително насочени към сериозни атлети търсещи високи резултати. Това не означава ,че неможе да се използва от обикновенни любители, напротив, просто летвата е вдигната сериозно и качеството се цени от сериозните спортуващи.Тази серия елиминира много от критиките на предишните серии и MuscleTech продуктите включва само най-важното. Един от тези продукти ще бъде новият Platinum 100% Iso Whey предлаган от fitnessdobavki.bg- Суроватката, смесица от два различни суроватъчни протеини изолат.



Като цяло, съчетание на протеините, които се използват в Iso Whey е много бързо абсорбиращи се протеини на прах, което го прави идеален за използване преди и след тренировка или, периоди, когато имате нужда от него най-много. Ниското съдържание на мазнини и въглехидрати трябва да направи Iso Whey привлекателна за всеки, който се опитва да изгради чиста мускулна, или е на диета в която са  ограничени мазнините и въглехидратите.

Няма абсолютно никакво съмнение относно ефективността и добро качество на суроватъчния протеин, за покачване на чиста мускулна маса. Това  със сигурност не е изключение и за MuscleTech Platinum 100% Iso Whey, която съдържа не само WPI но също хидролизиран суроватъчен изолат, който се абсорбира по-бързо и доставя аминокиселини дори със още по-голяма скорост.Но няма да ви спестя и факта ,че MuscleTech Platinum 100% Iso Whey показва много типични характеристики на американските протеин на прах. Въпреки, че е един продукт,с високо качество суроватка, неговото съдържание на протеини е приблизително 78%, почти 10-15% по малко от неговите конкуренти от клас суроватъчен изолат на други марки като Dymatize ISO 100 и Myprotein Iso:Pro 97 примерно.Което определено е проблем и на хората които четат етикети няма как да не им направи впечатление.Във всеки 32 грама Platinum 100% Iso Whey има 25 гр протеин, 2 г въглехидрати, 0,5 г мазнина, и 120 калории.
MuscleTech опазиха Iso Whey, като относително чист,без добавяне на ненужни аминокиселини и други съставки протеин, в опит да се разграничат от други продукти на конкуренцията.Има добавени само храносмилателни ензими които помагат за по-бързото усвояване на протеина.

Важно е да се има предвид, че Iso Whey е много бързо смилаем протеин, подходящ за прием след тренировка или сутрин, когато имате нужда от скорост на усвояването и бърза доставка. Той не е подходящ за употреба, ако очаквате да се поддържа доставка на аминокиселини в мускулите ви за продължителен период. За тези цели ви трябват матрични протеин като Phase 8 примерно.


Коментари