MuscleTech Essentials series Platinum 100% Whey мнения - Ревю

MuscleTech е компания която определено може да се посочи за лидер при производителите на хранителни добавки.Като водеща компания се налага постоянно да прави преглед на продуктовата си гама и освежава своя асортимент с нови добавки. MuscleTech се фокусира върху продукти, които работят и са предназначени за активни спортисти. Вземете най-новата "Essentials" серия, която се фокусира върху прости формули, които ви дават всичко "важното", което трябва се възстанови и да накарат мускулите да растат. Първият продукт, освободен от серията е Essential Series Platinum 100% Iso Whey - 100% суроватка. Нека да погледнем какво съдържа продуктът и го сравниме с други подобни добавки.За разлика от повечето други протеинови добавки, които са използвали от MuscleTech матрични протеини (Phase 8, Anabolic Halo, Mass Tech, NitroTech), 100% Whey от Essential Series, беше приятна и дългоочаквана изненада. Това Ревю се фокусира върху шоколадов вкус на фъстъчено масло.Всяка лъжичка, от 34 грама съдържа:

  • 130 Калории 
  • 1,5 грама мазнини 
  • 4 грама въглехидрати 
  • 2 грама захар 
  • 24 грама протеин



Изненадващо, но до сега MuscleTech имаше само една друга добавка, която е 100% суроватъчен протеин бленд. Принадлежащ към серията Premium, а именно 100% Premium Whey Protein + .Но той е смес от суроватъчни протеини, заедно с добавен креатин, ВСАА, глутамин и таурин.Да за някои това е добре да има от всички съставки за възстановяване, но някои избягват това и искат чиста суроватка без примеси и добавки.В Essential Series Platinum 100% Iso Whey, MuscleTech залага точно на това, да се запази добавка просто и само от суроватъчни протеини. Optimum 100% Whey Gold Standard все още се наслаждава на своя успех,като най-продаваният протеин на прах в света, но това няма да е за дълго след появата на Essential Series Platinum 100% Iso Whey

Вкусът който опитахме е фъстъчено масло, не е лош но има какво още да се желае, но ако трябва да бъдем коректни когато става ъпрос за вкусове, то наистина е индивидуално и не е коректно да се коментира ,защото всеки си има предпочитания.Смесването е много гладко, шейка от протеин е без бучки, пяна или други утайки.

MuscleTech винаги са били една голяма и успешна компания. Въпреки това, най-разпространеното оплакване и мнение за компанията е, че техните продукти са по-скъпи от много от своите конкуренти. С новата серия Essentials, MuscleTech този проблем, като чели изчезва и се радваме на доста добри цени за това качество.Ако искате да направите сравнение на цените с други протеини ,можете да го направите тук.

Коментари